(iOS) Detective S : Mystery game \u0026 Find the differences fırıldaqlar hamısını artırır
Feb 28, 2022 21:13:18 GMT -5
Post by mahdenpnandsengi on Feb 28, 2022 21:13:18 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Detective S : Mystery game \u0026 Find the differences ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Detective S : Mystery game \u0026 Find the differences IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ fırıldaqlar hamısını artırır ▞▞▞
▞▞▞ Detective S : Mystery game \u0026 Find the differences 2022 version ▞▞▞
Adların əvəzinə hərflər olan simvollar əlavə olunmağa kömək etmir. Oyun yalnız fərqləri tapmaqdır, mülayim, hər hansı bir araşdırma ilə əlaqəsi yoxdur, ancaq həyat sistemi ilə, yəni bir anda uğursuz olsanız, araşdırmanı unudacaqsınız.
Slingshot Smash-Shooting Range آرکید xil
Tərcümələrlə razıyam və böyük ödəniş divarı düzəldilməlidir. Bununla belə, beta mini oyun bulmacalarını oynamaqdan həzz alan və müntəzəm olaraq oynayan biri kimi, mini oyun vasitəsilə brilyant qazanmağı öyrənmişəm, əgər siz 3 ulduz əldə etmək istəyirsinizsə, mini oyun ilk vaxtlarda çox çətindir. Ancaq gündəlik oynadıqdan sonra tapmaca şəkillərini daha yaxşı yadda saxlaya və bir neçə fənd seçə bilərsiniz. Oynamaq həqiqətən asan və məmnun olur. Üstəlik, yol boyu ürəklər üçün fermaya gedirəm
Bu əyləncəli oyundur. Oyundakı düşüncə prosesini və yaradıcılığı xoşlayıram. Mən deyərdim ki, tərcümə sönükdür, lakin əksər hallarda hər söhbət üçün əsas mesajı başa düşə bilirəm. Ürəklərin gözləmə müddəti məni qıcıqlandırmır, amma düşünürəm ki, cinayətkarı tapmaq üçün lazım olan ürəklərin miqdarı bir az çoxdur.
bəzən onu tapmaq çətindir və cinayətkar səhv edəndə nifrət edirəm. u
Əla hekayə. Növbəti yeniləməni gözləmək olmaz.
Bu oyunu sevirəm. Bu, müntəzəm tao fərq oyununa daha çox şey əlavə edir. Baxmayaraq ki, ürəyim bitəndə və videoya baxmaq məcburiyyətində qalanda çox bezdirici olur. Bundan başqa, bu oyun möhtəşəmdir
Hekayə və oyun heyrətamizdir! Almazlar və əlavə ürəklər üçün reklamlara qarşı deyiləm, çünki bu, addımlarımı izləməyə və sübutlar və ya fərqlər haqqında düşünməyə kömək edir. Ümid edirəm ki, hekayə bitəcək və hekayəni başa düşməyi səbirsizliklə gözləyirəm!
Detective S : Mystery game & Find the differences Sarguzasht ftlw
Mən aspekt incəsənət və gameplay bu oyunu sevirəm .. bəli əla!! Amma üzr istəyirəm.. Mən bu oyunu tövsiyə etmək istəmirəm və ch 2 və s. üçün oynamaq üçün pul ödəmək istəmirəm.. buna dəyməz..
Yaxşı, deyərək başlayaq: Bu oyun heyrətləndirici idi!!! Mən bunu dekabrda başladım???(daşlar ala bilmədim, ona görə də başa çatdırmaq üçün mənə daha çox vaxt lazımdır) Hər halda!!! Brilyantları əldə etmək üçün reklamlara baxmağa sərf etdiyim bütün vaxt W O R T H I T idi!!! Xarakter dizaynı cazibədar idi və sübut tapmağımız əyləncəli idi (fərqli mini oyuna diqqət yetirin). Davalar heç də məyus olmadı və onu bitirməkdən məmnunluq *aşpazın öpüşü* idi. Mən onu oynamağı və onu bitirmək üçün səbirli olmağı tövsiyə edirəm!
Hekayədən çox həzz alıram və oyunlar süjetə gözəl uyğunlaşdırılıb. Bir ulduz ona görədir ki, tərcümədə boşluqlar tapdım. Birinci halda bir neçə dəfə mühafizəçi cənab McAfee cənab Kwak adlanır. Deyəsən, siz Koreya adlarını xaricdə buraxdığınız zaman ingilis adlarına dəyişmisiniz və bir neçəsini qaçırdınız. Və Google nailiyyət markeri hələ də Koreya dilində "전설의 시작" dilində görünür. Oyunu başqa cür sevin!
Əvvəlcə eyni işə başladıqdan sonra mən belə idim ki, heck bəli, bu tətbiqə mümkün qədər çox ulduz və ən yaxşı rəy verməyi səbirsizliklə gözləyirəm, amma anlayan kimi ki, bu 4 ürək, hər səhnədə bir ürək aldığın və bir səhnəni tamamlamaqla başqa bir ürək qazanmadığın oyunlardan biri, 10 saat gözləməlisən və ya get daha çox al, mən deyərdim ki, bu tez qocalır qardaş, apps big bruh üçün vəsait toplamaq üçün daha az zəhlətökən yollar var.
Bu sevimli oyundur və sənət üslubunu bəyənirəm, lakin hekayə diqqətimi çəkmədi.
Belə gözəl üslubdur, siz iştirak edirsiniz, reklam yoxdur, amma... Mən bilmirdim ki, oyunu davam etdirmək üçün "almazlar" (alınması lazım olan) istifadə etməli oldum ....
Detective S : Mystery game & Find the differences Macera Oyunları zqbd
Çox təkrarlanan gözəl hekayə, ürəyi doldurmaq üçün vaxt müddətini yenidən nəzərdən keçirmək lazımdır, çox uzun
Bu oyun bir çox cəhətdən gözəldir, lakin çətin olan yalnız bir hissə var ki, reklama baxmaq yaxşıdır, ancaq gündə yalnız 10 reklam izləyə bilərsiniz və bununla sizə gündə maksimum 20 daş verir, lakin indiyə qədər fəsillər üçün 30 reklam tələb olunur. brilyantların kilidini açmaq üçün növbəti fəslin kilidini açmaq üçün 2 gün lazımdır. Bu gözləmə müddəti böyükdür və mövcud olmalıdır. Bunu təkmilləşdirin, mən də reytinqi yaxşılaşdıracağam
Yeni başlayıram. Mənim bundan xoşum gəlir. İstintaq hekayəsi maraqlıdır və sevgi nöqtəsini reklamlara baxmaqla doldurmaq olar.
Eyni bildiriş reklamlar haqqında görünməyi dayandırmaz. Oyun oynanılmaz oldu, hər 2 saniyədən bir baxışımı blokladı.
Yaxşı oyun, fərqi müəyyənləşdirin oyunu çox cüzi fərqlərə görə olduqca çətin ola bilər, ona görə də göstərişlər üçün ürəkləri istifadə etdim .... Amma məni silməyimə səbəb olan bir şey, fəsillərdə davam etmək üçün çoxlu brilyant tələb etməyimlə bağlıdır. .. Bir az aldım amma çox tez tükəndi
Gözlədiyim kimi deyil. Bu, 2 şəkildəki fərqi tapmaq üçün sadə bir oyundur. Nə aşağılıq.
Oyunun ingiliscə mətninə diqqət yetirin. Qrammatik səhvlərlə doludur.
yeni başladım və əyləncəlidir.
idc
Super əyləncəli və yaxşı düşünülmüş, üstəlik, sənət üslubu gözəldir. Həqiqətən ipuçlarını bir araya toplamalı və nəticə çıxarmalı olduğunuzu sevirəm. Kiçik tərcümə xətalarına bənzəyən bəzi xırda qrammatik səhvlər var - baxmayaraq ki, göz ardı etmək çox asandır.
Detective S : Mystery game & Find the differences Macəra hnk
Tərcümə həqiqətən pisdir. Nə qədər pis? O, işlərin həllinə fəal şəkildə mane olur! Təqdimat çox cazibədardır və tapmacaların seqmentləri bacarıqlıdır, lakin bu oyunu tövsiyə edə bilmərəm. İndiki vəziyyətdə onu demək olar ki, oxumaq olmur.
Asılılıq yaradan və əyləncəli oyun. Mən hekayəni sevirəm və yaxşı işləməyə davam edirəm.
Mən sevirəm ❤ bu heyrətamizdir nəhayət ki, Gimmy Goldmanın kran üzündən necə öldüyünü anladım və onu boru ilə öldürdü və sanki həkim və ya adı nə olursa olsun onu qolf çubuğuna qan tökərək öldürdü və onu boru ilə əvəz etdi. onun ofisində mən bunu ❤ çox sevirəm 😂
Fərqin olduqca çətin ola biləcəyi yeri çatdırmaq lazımdır. Mən əslində obyektləri tapmaqdan daha çox xoşlayıram. Ancaq qiymətli daşları pulsuz əldə edə bilsəniz, vaxt lazımdır.
Növbəti alt fəslin kilidini açmaq üçün bir neçə gün gözləməliyəm və/yaxud bir çox reklamlara baxmalıyam? Sərin deyil. Bundan sonrakı, yəqin ki, daha uzun çəkəcək.
Hər saniyə açılan belə bir mesaj var ki, deyir ki... Reklamları yükləmək mümkün deyil Reklam bloklandıqda reklamlar göstərilmir Lütfən, sonra yenidən cəhd edin və mən onu oflayn oynayıram...
Bəzi kiçik tərcümə problemləri ilə çox şirin və maraqlıdır.
Oyunla bağlı hər şey çox gözəl və əyləncəlidir, yaddaş kartlarını əldə etməyə çalışmaqdan başqa, siz blok slayd tapmacalarını etməyə məcbur oldunuz və bu, həqiqətən də pisdir. dəriləri əldə edin, bundan başqa mən onu çox sevirəm və bu, heyrətamiz oyundur
1-ci fəsildən sonra bu oyunu oynamaq üçün ödəniş etməlisiniz. Əgər çox pul ödəmədən oynamağı asanlaşdıra bilsəniz, mən bu 5 ulduzu verəcəm. Bu oyun beynimi əyləndirir və əyləndirir, çünki mən sirr və detektiv oyun növünü sevirəm, amma mənə çox pul ödəyirsənsə, bu, pisdir.
Olduqca layiqli oyun. İngiliscə tərcüməsi daha yaxşı ola bilərdi. Musiqi gözəldir, detektiv janrına uyğundur. Ürəkləri gözləmək çaşqınlıq ola bilər, amma hey, pul qazanmaq lazımdır.
Əladır! Mən fərq tipli oyunu tapmaqda daha az marağım var idi, lakin bu oyun məni darıxdırmadı! Əla animasiya var və çox gözəldir! Mən bunu çox xoşlayıram!
Detective S : Mystery game & Find the differences Aventura nzr
Çox əyləncəli oyun və sevimli sənət üslubu. Mənim kimi analitik bir insansınızsa, oynamaq çox xoşdur. Əsas mənfi cəhət hər mərhələnin qiymətidir (30-60 almaz). Kifayət qədər məbləğ əldə etmək üçün çoxlu reklamlara baxmalısınız (1 reklam = 2 brilyant, maks. 20 brilyant/gün). Bundan başqa, həqiqətən əyləncəli idi! Oyunu endirdikdən 2 ay sonra nəhayət onu tamamladım!
Hekayə gözəldir, bələdçi faydalıdır və mən vaxtımı tək başıma keçirmişəm. Bu oyunu hazırladığınız üçün təşəkkür edirik. Mən sirri həll etməyi sevirəm və bu yaxşı oyundur 👍
Mən hekayəni və sənəti sevsəm də, uyğunluq və təsviri həll edən oyun kabusdur. Çox çətindir və çox az vaxt var. Özümü bu cəhənnəmdən keçirməyə davam etmək istəsəm, bilirəm
Bu oyun ƏLAQƏDİRDİR, onda detektiv oyununda istədiyiniz hər şey var, amma... Kaş ki, bu qədər asılılıq yaratmasaydı!!!
Hekayəni bəyəndim, tərcümə daha yaxşı ola bilərdi, əks halda bu, proqram alışlarında qəbul etdiyim ilk oyundur, çünki hekayə cəlbedici idi. Bu çox şey deyir.
Böyük oyun çox az şikayətləri sevirəm
Bu olduqca əyləncəlidir! Bunun enerji almasına nifrət edirəm. Yenə də əladır!