Post by mahdenpnandsengi on Feb 28, 2022 20:57:18 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Grow Empire: Rome ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Grow Empire: Rome IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ oszukuje zasób generatora ▞▞▞
▞▞▞ Grow Empire: Rome 2022 version ▞▞▞
Pobierz Grow Empire: Rome APK 2021 1.4.71 na Androida
Epicka jest ta gra.
Grow Empire: Rome Strategia kuz
Fajna gra, moim jedynym jest to, że nie zapisuje postępów, zaczynam od początku za każdym razem, gdy się loguję, że jest to tak frustrujące, że tracę cały swój punkt, proszę zrób coś O kolejności mądrze Oceniam to 1 gwiazdka
Gra słaba, tylko pochłaniacz czasu i pieniędzy... Nudna jak flaki z olejem Odradzam
Strategia - Gra Na Androida
Grow Empire: Rome 12+. Gra wojenna, Tower Defense. Station Game Studio SRL. Zaprojektowano dla iPada. Nr 184 w gatunku RPG. 4,7 • Ocen: 132.
Tak jakos
Nie warte twojego czasu Powtarzające się AF Brak poczucia spełnienia
Grow Empire: Rome Estratégia sjkv
Fajna gra
Hamulec online
To dobrze, ale możesz zrobić lepiej
Grow Empire: Rome Strateške igre knzv
Grow Empire: Rome સ્ટ્રેટેજી mck
Strategy. 4.2. Rise of the Roman Empire: Grow, Build your Kingdom Screen Shot 0 Rise of ... Grow Empire Rome - unlimited money, max level and all upgrades.
Nie mogę kontrolować mojego bohatera, on szarżuje pierwszy i umiera
Epik
Siema
Catapult King Casual games vmi
Dobra gra, ale zdobycie monet zajmuje trochę czasu, gdy jesteś na wyższym poziomie. Poza tą dobrą grą.
Pobierz Grow Empire: Rome 1.11.6 od Station1 Game Studio na Androida za 0 PLN, Rozwijaj swoje królestwo jako kolejny Cezar.
Wykorzystałem swoje punkty do obniżenia kosztów najemników i wcale nie wpłynęło to na koszt najemników. Kupiłem włoskiego najemnika, który kosztował 35 klejnotów, a koszt powinien zostać obniżony o 34%, ale nadal zapłaciłem 35 klejnotów, mimo że mam 34% zniżki. Również twoja gra staje się nudna, ponieważ musisz poczekać na złoto, aby ulepszyć bardzo drogie jednostki. Powinieneś także dodać, czy oddział będzie ofensywnie lub defensywnie, a nie biegać. Poszukam tego w przyszłości, ale na razie odinstalowuję twoją grę.
Powolny postęp, jeśli nie oglądasz reklam, nie ma sposobu na odniesienie sukcesu, wszystko jest super drogie i nie ma możliwości uprawiania ziemi. Następnie misje proszą cię o ulepszenie twoich osad po tym, jak już ulepszyłem do maksimum i teraz nie mogę kontynuować. kiepski projekt daj mi uznanie za to, co już zrobiłem, zamierzasz rozpocząć misje w połowie drogi do gry.
Gra bardzo fajna
Średnia
ANDROID, IOS. Wydziwianie CHEATS - HACKS GROW EMPIRE: ROME STRATEGY. Instrukcja wideo. Tags. PLATFORMS STRATEGY LOGIC RACING SPORTS ADVENTURES CASUAL ARCADE
Bardzo fajna
Oceniam to 4 gwiazdki, ponieważ wszystko jest w porządku, bez błędów, ale dlaczego ubijak z fali 20 po prostu przechodzi przez moje jednostki, nie walczy z powrotem, proszę spraw, aby ubijak walczył, a moje jednostki nie przechodzą przez ubijak
Gra fajna dużo reklam
Jest ok
hf
Aa
Bardzo spoko gra
Grow Empire: Rome - Najnowsza Wersja For Android - ApkGK ...
ładny. ale czasami zacina się podczas ładowania strony
Prosto, nie za dużo reklam. Niezupełnie ogłupiały, ale łatwy do grania
Mega fajna gra polecam
Gupia gra
Całkiem przyzwoita gra. Utrzymuje moją uwagę przez wiele godzin
Heheheg
Pobierz grę Grow Empire: Rome na Androida. ... W strategię tę samą wartość mają i ataku, i ochrona, bo na razie twoje główne siły rzucone na
Grafika musi zostać ulepszona w grze i musi być dodana więcej rzeczy
Koke
Gra jest bardzo fajna, ale problemy za każdym razem, gdy odinstaluję grę, uruchamia ją ponownie. Cała twoja ciężka praca na nic. Dlatego dałem mu 4 gwiazdki.
Gra jest dobra, ale żołnierza musi być więcej, a XP też musi być więcej
Ta gra na początku jest przyjemna, ale szybko staje się bardzo nużąca. Musisz spędzić tygodnie zbierając pieniądze w banku, aby ulepszyć swoje wojska, aby iść naprzód, a okresowe wyzwania, które odblokujesz, w końcu staną się niemożliwe bez absolutnie doskonałego celu.
Zacna
Główna gra jest w porządku, ale pod koniec staje się niemożliwie trudna bez wydawania na nią prawdziwej waluty. Minigra z łucznikami była fajna na początek, dopóki taran nie wyjdzie i natychmiast poniesie porażkę, jeśli nie trafisz we wszystkie jego punkty z precyzyjną dokładnością, nie ma znaczenia, jeśli nie straciłeś jeszcze ani jednego życia, że frustracja zabiła to dla mnie.
Takie se